Boilies

Bij ATTACKbaits heb je de keuze uit Freezers en/of Readymades.

Alle aassoorten zijn zodanig samengesteld dat de eiwitten, koolhydraten en vitamines in de juiste verhouding zijn voor een goede verteerbaarheid voor de vis. Het is hierdoor zowel een lange termijn aas, als een aas dat ook instant zeer goed presteert.

De ingrediënten van het ATTACKbaits aas zijn levensmiddelen gekwalificeerd. Het voldoet aan de veeleisende EU-wetgeving. 

2016-10-03

ATTACK Freezers

 • Door een ruime toevoeging van ei-poeder wordt de levensduur van de boilie onder water gegarandeerd. Na een tijdsduur van 48 uur lost de boilie langzaam op zodat er geen verouderd voer blijft liggen in een minder actieve aasperiode.
 • Een harde boilie die een aanval van Grondels enige tijd overleefd.
 • De boilies worden gestoomd en volgens een speciaal procedé gedroogd.
 • De boilies worden verpakt in zakken van 5 kg.
 • Elke zak wordt voorzien van een ingrediëntenlijst.
 • De zakken worden voorzien van een tenminste houdbaarheidsdatum.

ATTACKbaits -Freezer Specials
NIEUW NIEUW NIEUW
Onze freezers worden door een nieuwe leverancier, welke zijn spoor binnen aasproductie ruim heeft verdiend, voor ons geproduceerd.
Tevens kunnen we jullie de mogelijkheid bieden om een voor jullie exclusieve mix te laten draaien, dit is al mogelijk vanaf een afname van 100 kg.

Sweet Scopex Attack

Sweet Attack

Sweet Attack, een Scopex Chili birdfood boilie
Deze speciaal voor en door ons samengestelde mix zal menige karper gaan verleiden. Er wordt gebruik gemaakt van een authentieke Scopex flavour welke voor geur en smaak zorgt, aangevuld met extra chili vlokken voor het spicy effect en als extra topping wordt corn liquid toegevoegd waardoor de bol nog romiger wordt. Als slot wordt de boilie volgens een secuur opgebouwd proces gestoomd in plaats van gekookt waardoor de geur en smaak van de flavours en liquids sterk behouden blijven. Deze uitermate voedzame en verteerbare samenstelling zal ervoor zorgen dat de vis ervan blijft snoepen.
De boilies worden verpakt per 5 kg.
20 mm
€ 6,25 per kilo bij afname vanaf 20 kg
€ 6,75 per kilo bij afname van   5-15 kg

Spice Indian Attack

Spice Attack

Omdat dit geen alledaagse mix is, heeft het wat langer geduurd om deze bol te kunnen presenteren. Nu we alle gewenste ingrediënten bij elkaar hebben, is het resultaat verbluffend. Een super geurige vismeel boilie die zoet aandoet. Om extra structuur te krijgen is er een flinke portie hennep en chillipoeder aan toegevoegd. De gebruikte authentieke flavour Indian Spice zorgt voor een geur die direct de aandacht zal trekken van onze geschubde vrienden en zal dus dressuur doorbrekend zijn. Zelfs de oudere en dikke vis zal hierdoor snel zijn voorzichtigheid verliezen. Last but not least wordt een flinke scheut zalmolie toegevoegd wat de vissen die in hogere waterlagen liggen, met de neus naar beneden zullen brengen. Deze boilie wordt volgens een secuur opgebouwd proces gestoomd in plaats van gekookt waardoor flavours en liquids sterk behouden worden. Kortom een pareltje van een boilie.
De boilies worden verpakt per 5 kg.

20 mm
€ 6,25 per kilo bij afname vanaf 20 kg
€ 6,75 per kilo bij afname van   5-15 kg

ATTACK Krill-liquid

Een liquid gemaakt van 100% Krill garnalen in de puurste vorm. Een zeer stroperige massa die perfect blijft plakken en in de lagen van de boilies trekt. Deze sterk ruikende liquid geeft een perfect geurspoor af onderwater.

Prijs 1 flacon (1kg) € 14,95.

ATTACK Robin Red-liquid

Een kruidige , sterk geurende, stroperige doch vloeibare substantie. Er wordt gebruik gemaakt van de echte originele Robinred mix. De in deze gesoakte boilies zullen door de vissen sneller worden opgemerkt.

Prijs 1 flacon (1kg) € 14,95.

ATTACK Green Lipped Mussel

Een liquid gemaakt van gedroogde mosselen. Het bevat naast aminozuren ook vitaminen, onverzadigde vetzuren, koolhydraten en enzymen kortom geheel natuurlijk. Doordat het een natuurlijke vloeistof is kan het het natuurlijke evenwicht nooit verstoren. Een liquid die niet onopgemerkt blijft.

Prijs 1 flacon (1kg) € 14,95.

ATTACK Salminol

Ben je op zoek naar een echte kanonnenvanger dan is Salminol iets voor jou.

Zoals de naam al aangeeft wordt deze liquid gemaakt van zalm. Nadat de zalm gemalen en gehydroliseerd is ontstaat er een sterk geurende, bruine vloeistof. De liquid zit bomvol aminozuren.

Prijs 1 flacon (1kg) € 14,95.

 

ATTACK Readymades

 • Door een ruime toevoeging van ei-poeder wordt de levensduur van de boilie onderwater gegarandeerd. Na een tijdsduur van 36 uur lost de boilie langzaam op zodat er geen verouderd voer blijft liggen in een minder actieve aasperiode.
 • Een harde boilie die een aanval van Grondels enige tijd overleefd.
 • De boilies worden verpakt in zakken van 5 kg.
 • Elke zak wordt voorzien van een ingrediëntenlijst.
 • De zakken worden voorzien van een tenminste houdbaarheidsdatum, circa 2 jaar.

ATTACKbaits -Readymade Specials

Om te knallen tegen een eerlijke prijs.
NIEUW NIEUW NIEUW
We hebben voor 4 van onze readymades een nieuwe leverancier, die zijn spoor binnen aasproductie ruim heeft verdiend.
Tevens kunnen we jullie de mogelijkheid bieden om een voor jullie exclusieve mix te laten draaien, dit is al mogelijk vanaf een afname van 100 kg.

The Big S Tiger

NIEUW NIEUW NIEUW 2021

Trots presenteren wij onze nieuwe tijgernoot monster_fish boilie.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2021-04-20-The-S-tigernut-768x1024.jpg

Bij het samenstellen van deze boilie hebben we gebruik gemaakt van twee werelden, die van een partikel en een boilie. Tijgernoot als partikel en een super zoete smaakvolle bol met tevens de geur en de smaak van shell fish. Vandaar dat deze bol uitermate geschikt is om te gebruiken in combinatie met partikels en in het bijzonder tijgernoten.

Deze boilie wordt gestoomd en via een speciaal droogprogramma behandeld waardoor de geur en smaak behouden worden. Zodra je de verpakking open doet, komt de geur van zoet, noten en visaroma je tegemoet. De smaak is subliem, eerst proef je het zoete en dan de nasmaak van vis. Van zichzelf is de boilie zeer stevig en crunchy maar absoluut geen harde knikker waardoor deze ook goed uitwasemt.

Naturel 20 mm
€ 7,75 per kilo bij afname vanaf 20 kg
€ 8,25 per kilo bij afname van   5-15 kg

Naturel 14 mm
€ 8,75 per kilo bij afname vanaf 20 kg
€ 9,25 per kilo bij afname van   5-15 kg

Zwart 20 mm
€ 8,75 per kilo bij afname vanaf 20 kg
€ 9,25 per kilo bij afname van   5-15 kg

Zwart 14 mm
€ 9,75 per kilo bij afname vanaf 20 kg
€ 10,25 per kilo bij afname van   5-15 kg

Screaming Creamy Peach

Screaming creamy Peach ATTACK

Deze boilie zit vol met stimulators om onze geliefde karpers aan het azen te krijgen. De vele toevoegingen in deze boilie maakt dit een zeer effectief aas en zal voor opvallende vangsten zorgen op diverse wateren. Geurend naar en de smaak van een rijpe perzik aangevuld met de overige ingrediënten geven aan deze boilie een extra zoete cremige smaak.
De bol is het gehele jaar in te zetten en zal menig collega visser zijn wenkbrauwen doen fronsen.
Deze boilie wordt gestoomd en via een speciaal droogprogramma behandeld waardoor geur en smaak extra worden bewaard.

20 mm
€ 6,75 per kilo bij afname vanaf 20 kg
€ 7,25 per kilo bij afname van   5-15 kg

 

Stunner Beast ATTACK   – Tuna Krill-

Stunner Beast ATTACK

Dit is waar je oprecht van kan zeggen “wat een beest van een bol”.
Boordevol met verse ingrediënten in een samenstelling zoals veel karpers hem nog niet geproefd hebben maar hen absoluut in ons net zullen dirigeren. Een mengeling van krillmeel, vismeel, een flinke portie Robin Red, chilipoeder en vlokken aangevuld met een flinke scheut zalmolie en om het geheel af te maken een extra Tuna Flavour. Het is absoluut een Stunner van een boilie, net als onze topper Red Stunner maar dan toch net even anders. Deze boilie wordt gestoomd en via een speciaal droogprogramma behandeld waardoor geur en smaak extra worden bewaard.

20 mm
€ 6,25 per kilo bij afname vanaf 20 kg
€ 6,75 per kilo bij afname van   5-15 kg

14 mm
€ 7,25 per kilo bij afname vanaf 20 kg
€ 7,75 per kilo bij afname van   5-15 kg

 

Sensation Fruit ATTACK

Sensation-Fruit-ATTACK

Een zoete fruitmix samengesteld met diverse flavours en smaakopwekkers waaronder een super tasty aardbeiengeur en -smaakpoeder aangevuld met een flinke portie hennep waardoor de mix enigszins korreliger wordt. Deze vruchtjes bevatten geen vismeel waardoor ze een absolute tegenhanger zijn van veel soorten boilies. Door de afwijkende samenstelling van de mix, het niet gebruiken van vismeel, zal deze special op dressuur water hoge ogen gooien. Deze mix wordt verwerkt tot dumbells, de afwijkende vorm zal de vissen verrassen. Op verzoek kan deze mix ook als boilie worden gedraaid.

Dumbell 20 mm
€ 6,25 per kilo bij afname vanaf 20 kg
€ 6,75 per kilo bij afname van   5-15 kg

Boilie 14 mm
€ 7,25 per kilo bij afname vanaf 20 kg
€ 7,75 per kilo bij afname van   5-15 kg

 

Serious Garlic Fish

Serious Garlic Fish ATTACK

Deze krachtige boilie van vismeel aangevuld met gecrushte hennepzaad en de ATTACKmix, verspreid zowel boven als onder water zijn geur en smaak. De toevoeging van Garlic poeder en essence oil zijn de ingrediënten die voor de smaak en geur zorgen die je door de zak heen ruikt. Onder water zal deze essence oil geleidelijk uitwasemen en zelfs na langdurig in het water te hebben gelegen deze geur en smaak verspreiden.
Deze boilie wordt gestoomd e​n via een speciaal droogprogramma behandeld waardoor de geur en smaak beter behouden worden.
 

20 mm
€ 5,75 per kilo bij afname vanaf 20 kg
€ 6,25 per kilo bij afname van   5-15 kg

 

Red Stunner – squidtuna  (sweet/salty)

Red STUNNER in combinatie met Red STUNNER Sticks en Krill

Niet normaal wat deze bol te weeg brengt. Naarmate de watertemperatuur stijgt zullen de uitgesproken flavours van squid en Tuna nog meer tot hun recht komen. Bij het uitkomen van deze boilie, heb ik deze uitvoerig getest en het leverde me op diverse wateren 160 karpers op met als topper een 26.7 kg zware schub. Samengesteld uit bestanddelen van vismeel, krillmeel, chilipoeder, chilivlokken en Robin red. Deze topper is uiterst voedzaam en tevens snel verteerbaar waardoor de vis er van blijft eten.

Geschikt voor instant, maar zeker ook voor langdurige voercampagnes.

In combinatie van diverse soorten pellets een real stunner.

Inzetbaar op dressuur wateren, rivieren, kanalen, meren, weteringen, vijvers in binnen en buitenland.

Te bestellen maten 15 mm, 20 mm, 25 mm.

20 mm
€ 5,50 per kilo bij afname vanaf 100 kg
€ 5,75 per kilo bij afname van 50-95 kg
€ 5,99 per kilo bij afname van   5-45 kg

15 mm
€ 6,50 per kilo bij afname vanaf 100 kg
€ 6,75 per kilo bij afname van 50-95 kg
€ 6,99 per kilo bij afname van   5-45 kg