Welkom

Vanaf heden kan ik jullie mijn ATTACK boilielijn presenteren.

Graag stel ik me aan u voor, ik ben Frank Meerts, woon in Baarlo en ben eigenaar van ATTACKbaits.

Sinds midden jaren 70 ben ik actief visser. Al die jaren vis ik op karper, een prachtige vissoort. Ik kan er niet genoeg van krijgen. Dagelijks ben ik in mijn hoofd bezig met het vissen. Hoe wordt het weer, hoe staat de wind, naar welk water zal ik dan gaan, waar kan ik dan het beste gaan zitten, welk aas en welke strategie zal ik gaan inzetten, dit alles om tot een succesvolle sessie te komen. Ik sta altijd klaar, in de aanval, om te gaan vissen. 

De keuze van het aas heeft voor mij altijd een grote rol gespeeld. Natuurlijk speelde, helaas, ook de financiële middelen een rol bij de keuze. Het was altijd zoeken naar een goede verhouding tussen het te gebruiken aas, de hoeveelheid en mijn budget.

vangst5In de loop der jaren hebben diverse soorten en smaken aas de revue gepasseerd. Daarbij had ik het geluk dat ik meermaals zeer betrokken was bij de ontwikkeling van hedendaagse topazen.

Aan het water kwam regelmatig de vraag of ik aas kon leveren. Toen een bewuste keuze dit niet te doen, nu is het vooral een logisch gevolg van mijn visserman bestaan. De afgelopen periode heb ik ruim de tijd genomen om mijn bollen ultiem te testen door de diverse wateren te bevissen zowel kanalen, rivieren, grote meren als commercieel water. Nu is het dan zover dat ik jullie, met trots, mijn boilielijn kan presenteren.

 

Visie

2016-07-belgie-2 Wat ik belangrijk vind, is elke keer weer van het vissen te kunnen genieten.

Daarom wil ik een topaas produceren dat geschikt is voor elk budget van hedendaagse karpervissers.

Er zijn veel soorten boilies in de handel. Ik wil een topaas op de markt brengen waar ik 100 % achter kan staan en wordt aangeboden tegen een eerlijke prijs.

Het aas van ATTACKbaits is gericht op smaak, geur en voedingswaarde, geschikt voor  instant maar ook geschikt voor de langere termijn.